Herfst, koken met kaas

11 prachtige Herfst recepten van Anoek:


overview overview overview
Appeltaart met Grana Padano en Hazelnoten Boerenbrie muffins met rucola en pijnboompitten Warme Boerenkaas Croissant
link-more-arrow Bekijk dit recept (Nieuw)
link-more-arrow Bekijk dit recept (Nieuw) link-more-arrow Bekijk dit recept (Nieuw)
overview overview risotto-oldamsterdam_overview
Gebakken Ricotta met Peer en Salie Salade met Gorgonzola Gegrilde Peer en Walnoten
Risotto met Old Amsterdam en Chili's
link-more-arrow Bekijk dit recept (Nieuw) link-more-arrow Bekijk dit recept (Nieuw) link-more-arrow Bekijk dit recept
croque-monsieur_overview gekookt-ei-boerenkaas-stengels_overview gratin-tuinkruidenkaas_overview
NH Extra Belegen Croque Monsieur de Luxe Boerenkaas stengels met een zacht gekookte eitje Pommes Gratin met Pittoresque tuinkruiden
link-more-arrow Bekijk dit recept
link-more-arrow Bekijk dit recept link-more-arrow Bekijk dit recept
groene-kruidenkaas-creme_overview
Bettinehoeve verse groene kruidenkaas crème

link-more-arrow Bekijk dit recept

 

De zomer is nu echt voorbij. Met weemoed verhuis ik het leven van buiten weer naar binnen. De tomatenplantjes zijn leeg geplukt en de kruiden zet ik weer op de vensterbank.

Voor mij geld dat ik zomers anders eet dan 's winters. Het lijkt wel of ik iets anders nodig heb, iets stevigers. Een zomerse salade met oude Noord Hollandse kaas en watermeloen, maakt plaats voor een salade met gorgonzola en gegrilde peer.

Eenmaal bedacht wat dit jaargetij allemaal voor lekkers te eten biedt, verheug ik me op de gerechten die horen bij de herfst. Ik deel er graag een aantal met jullie.

 
close
pittig mild
Melktype
Bevat uw kaasje rauwe melk?
Is de melksoort biologisch?
Vegatarisch
Is uw kaas vegetarisch?
AOP
Zoeken Aantal resultaten: 176
Wie is Anoek Lorjé  
Wie is Anoek Lorjé
Stel je het volgende voor. Je wordt wakker en denkt als eerste aan eten. De geur van gebakken brood. Een veld bloeiende artisjokken in Frankrijk. Een rijpe kruisbes, die kapot spat in je mond......