Biologische Parmigiano Reggiano

Biologische Parmigiano Reggiano

Parmezaanse kaas wordt gemaakt in de omgeving van Parma in Italie. De kaas is bijzonder omdat hij heel lang houdbaar is. De kaas wordt gemaakt uit alleen melk uit de streek en stremsel uit de lebmaag van de een kalf. Zo wordt de kaas al gemaakt sinds de 12e eeuw. Voor 1 kg parmezaanse kaas is 16 liter koemelk nodig, oftewel 600 liter voo

Drank combinatie

Dit recept is met de volgende dranken perfect te combineren:

  • Port Port
  • Rode wijn licht/fruitig Rode wijn licht/fruitig
  • Rode wijn vol Rode wijn vol
 
close
pittig mild
Melktype
Bevat uw kaasje rauwe melk?
Is de melksoort biologisch?
Vegatarisch
Is uw kaas vegetarisch?
AOP
Zoeken Aantal resultaten: 176
Beoordeling: Bedankt voor uw beoordeling

Gebruiks moment & Smaak

  • Gebruiksmoment: Borrel, Diner, Dessert
  • Mogelijke Recepten/ Hapjes: 0 opties
  • Drank combinaties te maken: 3 opties
  • Smaaksterkte: Pikant

Kaas

  • Merknaam:
  • Productnaam: Biologische Parmigiano Reggiano
  • Soort kaas: Buitenlandse kaas
  • Kaas segment: (half) harde kaas
  • Melksoort: Koe
  • Gemaakt van rauwe melk: Ja
  • Biologische kaas: Ja
  • Vegetarische kaas: Ja
  • Vetpercentage: 32
  • Eetbare korst: Ja
  • AOP: Ja
Sla dit product op