Castello Blue

Castello Blue

Castello Blue is door toevoeging van room uniek van smaak. De blauwschimmel vlekken geven het romige zuivel een fijn pittig schimmelaroma. De korst van deze kaas is grijzig oranje en kan, als de kaas niet te oud is, gegeten worden. De blauwschimmelcultuur is dezelfde als die in de Roquefort.

Drank combinatie

Dit recept is met de volgende dranken perfect te combineren:

  • Pils Pils
  • Port Port
  • Speciaal bier Speciaal bier
  • Witte wijn zoet Witte wijn zoet
 
close
pittig mild
Melktype
Bevat uw kaasje rauwe melk?
Is de melksoort biologisch?
Vegatarisch
Is uw kaas vegetarisch?
AOP
Zoeken Aantal resultaten: 176
Beoordeling: Bedankt voor uw beoordeling

Gebruiks moment & Smaak

  • Gebruiksmoment: Lunch, Borrel, Dessert
  • Mogelijke Recepten/ Hapjes: 3 opties
  • Drank combinaties te maken: 4 opties
  • Smaaksterkte: Romig

Kaas

  • Merknaam:
  • Productnaam: Castello Blue
  • Soort kaas: Buitenlandse kaas
  • Kaas segment: Blauwaderkaas
  • Melksoort: Koe
  • Gemaakt van rauwe melk: Nee
  • Biologische kaas: Nee
  • Vegetarische kaas: Nee
  • Vetpercentage: 70
  • Eetbare korst: Ja
  • AOP: Nee
Sla dit product op