Fromage du Larzac

Fromage du Larzac

Uit de omgeving van Roquefort sur Soulzon komt deze verse blauwaderkaas. Deze smeerbare kaas in een aardewerken vaatje is zowel koud als verwarmd te eten. Hij gaat heel goed samen met zoete gerechten en producten zoals peer en dadels. De smeerkaas heeft een licht pittig karakter.

Drank combinatie

Dit recept is met de volgende dranken perfect te combineren:

  • Rode wijn licht/fruitig Rode wijn licht/fruitig
  • Witte wijn zoet Witte wijn zoet
 
close
pittig mild
Melktype
Bevat uw kaasje rauwe melk?
Is de melksoort biologisch?
Vegatarisch
Is uw kaas vegetarisch?
AOP
Zoeken Aantal resultaten: 176
Beoordeling: Bedankt voor uw beoordeling

Gebruiks moment & Smaak

  • Gebruiksmoment: Borrel, Dessert
  • Mogelijke Recepten/ Hapjes: 0 opties
  • Drank combinaties te maken: 2 opties
  • Smaaksterkte: Romig

Kaas

  • Merknaam: Fromage du Larzac
  • Productnaam: Fromage du Larzac
  • Soort kaas: Buitenlandse kaas
  • Kaas segment: Blauwaderkaas
  • Melksoort: Schaap
  • Gemaakt van rauwe melk: Nee
  • Biologische kaas: Nee
  • Vegetarische kaas: Nee
  • Vetpercentage: 19
  • Eetbare korst: -
  • AOP: Nee
Sla dit product op