Puntje Roquefort

Puntje Roquefort

Roquefort is een kaas met vele eeuwen historie door de rauwe schapenmelk, de blauwschimmel cultuur penicillium Roqueforti en de rijping in de grot van de Combalou.

Drank combinatie

Dit recept is met de volgende dranken perfect te combineren:

  • Port Port
  • Witte wijn zoet Witte wijn zoet
 
close
pittig mild
Melktype
Bevat uw kaasje rauwe melk?
Is de melksoort biologisch?
Vegatarisch
Is uw kaas vegetarisch?
AOP
Zoeken Aantal resultaten: 176
Beoordeling: Bedankt voor uw beoordeling

Gebruiks moment & Smaak

  • Gebruiksmoment: Borrel, Dessert
  • Mogelijke Recepten/ Hapjes: 0 opties
  • Drank combinaties te maken: 2 opties
  • Smaaksterkte: Pittig

Kaas

  • Merknaam:
  • Productnaam: Puntje Roquefort
  • Soort kaas: Buitenlandse kaas
  • Kaas segment: Blauwaderkaas
  • Melksoort: Schaap
  • Gemaakt van rauwe melk: Ja
  • Biologische kaas: Nee
  • Vegetarische kaas: Nee
  • Vetpercentage: 52
  • Eetbare korst: Ja
  • AOP: Ja
Sla dit product op