Mont d'Or

Mont d'Or

Bijzondere seizoenskaas uit het Frans-Zwitsers grensgebied. Deze lepelbaar zachte kaas wordt gerijpt in een ring van sparrenhout en ontwikkeld daardoor een vol, cederachtig aroma. Deze kaas wordt alleen geproduceerd van augustus tot maart.

Drank combinatie

Dit recept is met de volgende dranken perfect te combineren:

  • Rode wijn licht/fruitig Rode wijn licht/fruitig
  • Witte wijn droog Witte wijn droog
 
close
pittig mild
Melktype
Bevat uw kaasje rauwe melk?
Is de melksoort biologisch?
Vegatarisch
Is uw kaas vegetarisch?
AOP
Zoeken Aantal resultaten: 176
Beoordeling: Bedankt voor uw beoordeling

Gebruiks moment & Smaak

  • Gebruiksmoment: Borrel, Dessert
  • Mogelijke Recepten/ Hapjes: 0 opties
  • Drank combinaties te maken: 2 opties
  • Smaaksterkte: Romig

Kaas

  • Merknaam: Les Monts du Joux
  • Productnaam: Mont d'Or
  • Soort kaas: Buitenlandse kaas
  • Kaas segment: Gewassen korstkaas
  • Melksoort: Koe
  • Gemaakt van rauwe melk: Ja
  • Biologische kaas: Nee
  • Vegetarische kaas: Nee
  • Vetpercentage: 50
  • Eetbare korst: Ja
  • AOP: Ja
Sla dit product op