Ovenkaas Val Dieu

Ovenkaas Val Dieu

Belgisch kaasje dat even in de oven moet worden verwarmd. Daarna kan het kaasje heerlijk "gelepeld" worden. Het kan ook gegeten worden als een soort mini kaasfondue.

Drank combinatie

Dit recept is met de volgende dranken perfect te combineren:

  • Witte wijn droog Witte wijn droog
 
close
pittig mild
Melktype
Bevat uw kaasje rauwe melk?
Is de melksoort biologisch?
Vegatarisch
Is uw kaas vegetarisch?
AOP
Zoeken Aantal resultaten: 176
Beoordeling: Bedankt voor uw beoordeling

Gebruiks moment & Smaak

  • Gebruiksmoment: Borrel, Diner
  • Mogelijke Recepten/ Hapjes: 0 opties
  • Drank combinaties te maken: 1 opties
  • Smaaksterkte: Romig

Kaas

  • Merknaam: Val Dieu
  • Productnaam: Ovenkaas Val Dieu
  • Soort kaas: Buitenlandse kaas
  • Kaas segment: Gewassen korstkaas
  • Melksoort: Koe
  • Gemaakt van rauwe melk: Nee
  • Biologische kaas: Nee
  • Vegetarische kaas: Nee
  • Vetpercentage: 60
  • Eetbare korst: Ja
  • AOP: Nee
Sla dit product op