Castelli Ricotta

Castelli Ricotta

Ricotta betekend letterlijk opnieuw gekookt. Deze korrelige kaas, gemaakt uit opnieuw opgewarmde wei, heeft een heerlijk frisse smaak en wordt in Italiƫ veel gebruikt in salades en pastagerechten.

Drank combinatie

Dit recept is met de volgende dranken perfect te combineren:

  • Witte wijn droog Witte wijn droog
 
close
pittig mild
Melktype
Bevat uw kaasje rauwe melk?
Is de melksoort biologisch?
Vegatarisch
Is uw kaas vegetarisch?
AOP
Zoeken Aantal resultaten: 176
Beoordeling: Bedankt voor uw beoordeling

Gebruiks moment & Smaak

  • Gebruiksmoment: Ontbijt, Lunch, Diner, Dessert
  • Mogelijke Recepten/ Hapjes: 1 opties
  • Drank combinaties te maken: 1 opties
  • Smaaksterkte: Mild

Kaas

  • Merknaam: Casteli
  • Productnaam: Castelli Ricotta
  • Soort kaas: Buitenlandse kaas
  • Kaas segment: Verse kaas
  • Melksoort: Koe
  • Gemaakt van rauwe melk: Nee
  • Biologische kaas: Nee
  • Vegetarische kaas: Nee
  • Vetpercentage: 45
  • Eetbare korst: -
  • AOP: Nee
Sla dit product op