Kanter Leids belegen

Kanter Leids belegen

Kanter Leids belegen Kanter Leids is de benaming van de gerijpte komijnekaas 40+ die wordt geproduceerd in een Leids kaasvat. Vandaar de naam en zijn wat afwijkende vorm. Kenmerkend voor de kanter is een kruimelig wat harder zuivel met de rijke kruidige komijnsmaak.

Drank combinatie

Dit recept is met de volgende dranken perfect te combineren:

  • Witte wijn droog Witte wijn droog
 
close
pittig mild
Melktype
Bevat uw kaasje rauwe melk?
Is de melksoort biologisch?
Vegatarisch
Is uw kaas vegetarisch?
AOP
Zoeken Aantal resultaten: 176
Beoordeling: Bedankt voor uw beoordeling

Gebruiks moment & Smaak

  • Gebruiksmoment: Ontbijt, Lunch, Borrel
  • Mogelijke Recepten/ Hapjes: 0 opties
  • Drank combinaties te maken: 1 opties
  • Smaaksterkte: Romig

Kaas

  • Merknaam:
  • Productnaam: Kanter Leids belegen
  • Soort kaas: Hollandse kaas
  • Kaas segment: Bewuste kaas
  • Melksoort: Koe
  • Gemaakt van rauwe melk: Nee
  • Biologische kaas: Nee
  • Vegetarische kaas: Nee
  • Vetpercentage: 32
  • Eetbare korst: Nee
  • AOP: Ja
Sla dit product op