Boska: Enjoy life | Explore cheese

boska-totaalSINDS 1896
Bij Boska Holland zijn wij al meer dan 100 jaar gek van kaas. Het is begonnen in Bodegraven, vlakbij Gouda, waar de originele Gouda kaas wordt gemaakt en Willem Bos zijn eerste kaastools voor de lokale kaasboeren maakte. Vanaf die dag is het onze familietraditie om iedereen te inspireren om te genieten van kaas en de mogelijkheden daarvan.

Boska staat voor 100% kaastools. Het is onze missie om 's werelds grootste specialist in kaasinstrumenten te zijn en te blijven. Het ontwikkelen van duurzame, mooie en slimme kaasproducten voor een scherpe prijs is het doel van Boska. Wij creƫren een omgeving waarin iedereen op zijn of haar manier kan genieten van kaas.

fondue-setDe kracht van Boska ligt in innovatie en ontwikkeling. Hierbij zijn onze drijfveren creativiteit, vooruitstrevendheid en inspiratie. Wij investeren veel in productontwerp om keer op keer vernieuwend te kunnen zijn. Productontwikkeling vormt het hart van onze organisatie. Wij streven er met onze teams in Nederland, Frankrijk en Amerika naar om de mooiste en meest functionele kaasproducten te ontwikkelen, die van kaas eten een beleving maken.

Kijk voor de gehele collectie kaastools op Boska.com

Ontdek kaas en geniet ervan!

 
close
pittig mild
Melktype
Bevat uw kaasje rauwe melk?
Is de melksoort biologisch?
Vegatarisch
Is uw kaas vegetarisch?
AOP
Zoeken Aantal resultaten: 176