Boerenkaas Cum Laude 2012

De verkiezing van de lekkerste Boerenkaas van Nederland onder de naam Boerenkaas Cum Laude is het jaarlijkse hoogtepunt in de boerenkaasbranche. Boerenkaas Cum Laude behoort tot de top van Nederland. Een boerenkaas krijgt het predicaat Cum Laude niet zomaar. Toewijding, gevoel voor kaas en passie voor het vak zijn noodzakelijk voor het bereiden van de lekkerste boerenkaas.

Cum_laude_logo

De Boerenkaas Cum Laude verkiezing wordt georganiseerd door de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders en het Voorlichtingsbureau Boerderijzuivel en is het jaarlijkse hoogtepunt in de boerenkaasbranche. Tijdens de keuring draait het allemaal om proeven, proeven en nog eens proeven. De lekkerste boerenkazen worden geselecteerd en door een vakjury beoordeeld op uiterlijk, consistentie, geur, smaak en doorsnede.

Winnaars Boerenkaas Cum Laude 2012
De Gouden Kaasplak trofee Boerenkaas Cum Laude voor 2012 voor de allerlekkerste Boerenkaas gaat naar de familie Boogaerdt in Stolwijk.

Boerenkaas Cum laude gaat om de verkiezing van de lekkerste Boerenkazen. Naast trofeeen voor de lekkerste Goudse Boerenkaas zijn er ook prijzen uitgereikt aan de bereider van de lekkerste Boeren-Leidsekaas, Boerenkruidenkaas, oude Goudse Boerenkaas, Boerderijkaas, Kaas met een verhaal, Boerenyoghurt, Boerenkarnemelk, Boerenboter en overige boerderijzuivel.

Cum

> Bekijk meer foto's van de Boerenkaas Cum Laude verkiezing 2012

 
close
pittig mild
Melktype
Bevat uw kaasje rauwe melk?
Is de melksoort biologisch?
Vegatarisch
Is uw kaas vegetarisch?
AOP
Zoeken Aantal resultaten: 176
Boerderijzuivel  
Boerderijzuivel
Lees meer over boerderijzuivel